Inkoop, verkoop en bemiddeling van
19e, 20e en 21e Eeuwse Kunst


Over Ons

Beste Kunstliefhebbers,

Bij deze een korte uitleg over Kunsthandel Henk van der Kamp, wie zijn wij en wat kunt u van ons verwachten :

Kunstkopen via het internet, steeds meer ontdekt men deze formule binnen de nationale - en internationale kunstmarkt. Het gemak om op een door u gewenst tijdstip, in alle rust ons te kunnen bezoeken en het eventueel doen van een kunstaankoop, geeft een extra dimensie. Een bijkomend voordeel hiervan is het vermijden van de hedendaagse verkeers, parkeer, tijd en reisproblemen.

Wij, geverifieerde verkopers van kunst bieden u vanuit onze organisatie aan, een steeds wisselende collectie van professionele kunstwerken uit alle periodes en kunststromingen van de afgelopen eeuw. De werken bevinden zich over het algemeen nog in hun oorspronkelijke staat, d.w.z. onaangeroerd en veelal in de originele zetting. Dit alles tegen een reële en betaalbare prijs.

Vanuit onze voorliefde, het verzamelen van kunst is bij ons het principe ontstaan dat kunst bereikbaar moet zijn voor één ieder die kunst een warm hart toe draagt.

Wij zijn al meerdere decennia aktief op de Nederlandse kunstmarkt en hebben daarbij een stuk goodwill, respect en vertrouwen opgebouwd bij zowel onze museale, zakelijke en particuliere cliënten.

Mede vanuit deze aspecten zijn wij de weg ingeslagen van 24 uur per dag on-line kunst verkopen op het internet. Hier door is ons kostenplaatje er ook anders uit gaan zien, wat zich heeft vertaald in het goedkoper kunnen aanbieden van onze kunstwerken.

Via ons unieke en persoonlijke inlogsysteem kunt u per direkt de werken van uw keuze reserveren.

U behoudt echter bij ons ten allen tijde de mogelijkheid om na afspraak de kunstwerken persoonlijk te komen bezichtigen.

Wij werken op onze website niet met de mededeling "verkocht" bij de kunstwerken, maar verwijderen bij verkoop deze per direkt om zodoende het aanbod aktueel te houden.

De titel, Gesigneerd/Signed betekent: dat de signatie (kunstenaar) bij ons niet bekend is.

De titel, Onbekend/Unknown betekent: dat het werk niet gesigneerd is.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar on-line !!!

Met vriendelijke groet,

Henk van der Kamp.

Terug
Copyright © 2017 Kunsthandel Henk van der Kamp - toevoegen aan favorieten
Powered by Zen Cart