Inkoop, verkoop en bemiddeling van
19e, 20e en 21e Eeuwse Kunst


Beleggen in kunst

Beleggen in kunst, een goed alternatief !!!

Uit recent onderzoek blijkt dat beleggen in kunst één van de meest veilige investeringen is en tevens één met een zeer laag risicofactor, een gegeven wat steeds meer mensen aanspreekt. Het is een konkreet, tastbaar en visueel bewijs van uw investering, geen dood geld of papieren maar één waarvan u op ieder moment van de dag kunt genieten.

U heeft uw belegging in eigen beheer, geen onduidelijkheden met beurzen, banken, verliezen, manupilaties en onzekerheden maar veilig in eigen bezit.

Wij van Kunsthandel Henk van der Kamp geverifieerd verkopers en van kunst op het internet, doen ons uiterste best om u een steeds wisselende collectie van kunstwerken uit alle periodes en kunststromingen van de 19e, 20e en 21e eeuw aan te kunnen bieden.

Geselecteerd op professionele, kwalitatieve, visuele en artistieke eigenschappen en in verschillende prijsniveaus, dit alles tegen reële en betaalbare prijzen.

Mocht u binnen de door ons aangeboden collectie geen keuze kunnen maken, hetzij omdat u geen beslissing kunt nemen of dat het gene waarnaar u op zoek bent er niet in voor komt, neem dan kontakt met ons op om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Voor inlichtingen hierover:  Zie contactgegevens...


Terug
Copyright © 2017 Kunsthandel Henk van der Kamp - toevoegen aan favorieten
Powered by Zen Cart