Inkoop, verkoop en bemiddeling van
19e, 20e en 21e Eeuwse Kunst


              Kunstburo ArtPlease Zwolle          

                       Uniek en nieuw in Nederland !

         19, 20 en 21 eeuwse kunstwerken

         Kopen middels renteloze aflossing

U betaalt 50% van de waarde van het kunstwerk(en) aan en voldoet het restant bedrag middels een renteloze aflossing met automatische incasso tot maximaal 6 maandelijkse termijnen.

Wij hanteren geen inschrijfgeld of andere bijkomende kosten.

Zowel particulier als bedrijfsmatig kunt u bij Kunstburo ArtPlease Zwolle ook handelend onder de naam Kunsthandel Henk van der Kamp, renteloos kunst kopen.

Dit geldt voor onze totale collectie kunstwerken, vervaardigd door talrijke professionele nationale- en internationale kunstenaars uit de 19, 20 en 21 eeuw. Onze collectie is breed van opzet en vertegenwoordigt vele kunststromingen uit bovenstaande periode, regelmatig wordt de collectie aangevuld met nieuwe aanwinsten.

Mede vanuit onze doelstelling dat kunst bereikbaar en toegankelijk moet zijn voor een ieder die kunst een warm hart toedraagt, zijn wij dit concept aangegaan. Een aantrekkelijke manier om uw interieur een persoonlijke toets en uitstraling te geven en met weinig financiële middelen toch een mooie kunstcollectie op te kunnen bouwen.

Ook voor de zakelijke markt is het interessant om uw kantoor- annex bedrijfsruimtes een finishing touch te geven door deze aan te kleden met mooie representatieve kunst, hierdoor ontstaat een warme, positieve, ontspannen werk en verblijfssfeer. Als prettige bijkomstigheid kan dit ook fiscaal interessant zijn. 

Copyright © 2017 Kunsthandel Henk van der Kamp - toevoegen aan favorieten
Powered by Zen Cart