Inkoop, verkoop en bemiddeling van
19e, 20e en 21e Eeuwse Kunst


Toevoegen aan winkelwagen
Maximum: 1

Kunstburo ArtPlease Zwolle

5 van 5 sterren5 van 5 sterren

Kunstburo ArtPlease Zwolle Renteloos Kopen

UNIEK EN NIEUW IN NEDERLAND !!!

Kunstburo ArtPlease Zwolle
Renteloos Kopen van 19e, 20e en 21e eeuwse kunst.

Welkom bij Kunstburo ArtPlease Zwolle.

Zowel particulier als bedrijfsmatig kunt u bij Kunstburo ArtPlease Zwolle Renteloos Kopen,ook handelend onder de naam Kunsthandel Henk van der Kamp terecht voor koop middels renteloze aflossing. Dit geldt voor onze totale collectie kunstwerken, vervaardigd door talrijke professionele nationale- en internationale kunstenaars uit de 19e/20e en 21e eeuw. Onze collectie is breed van opzet en vertegenwoordigt vele kunststromingen uit bovenstaande periode, regelmatig wordt de collectie aangevuld met nieuwe aanwinsten.

Mede vanuit onze doelstelling dat kunst bereikbaar en toegankelijk moet zijn voor een ieder die kunst een warm hart toedraagt, zijn wij dit concept aangegaan. Een aantrekkelijke manier om uw interieur een persoonlijke toets en uitstraling te geven en met weinig financiële middelen toch een mooie kunstcollectie op te bouwen. Ook voor de zakelijke markt is het interessant om uw kantoor- annex bedrijfsruimtes een finishing touch te geven door deze aan te kleden met mooie representatieve kunst, hierdoor ontstaat een warme, positieve, ontspannen werk- en verblijfssfeer. Als prettige bijkomstigheid kan het ook fiscaal aantrekkelijk zijn.

Wij hanteren geen inschrijfgeld of andere bijkomende kosten.

Wij bieden u de onderstaande mogelijkheid aan voor het verwerven van kunst uit onze unieke collectie.

Kopen middels renteloze aflossing, u betaald 50% van de waarde van het kunstwerk(en) aan en voldoet het restant d.m.v. automatische incasso middels een renteloze aflossing tot maximaal 6 maandelijkse termijnen.

Heeft u interesse of vragen, wij staan tot uw beschikking.

Met vriendelijke groeten,

Team Kunstburo ArtPlease Zwolle Renteloos Kopen
Datum toegevoegd: 07/12/2005 door: Henk Huitema
Copyright © 2017 Kunsthandel Henk van der Kamp - toevoegen aan favorieten
Powered by Zen Cart